Waar de beste bedrijven de beste atleten ondersteunen

Op zondag 15 september 2019 komt Team Belgium Run to Tokyo met een vervolg op het enorme succes van de edities 2015 en 2018, die meer dan 500 ondersteunende teams voor Team Belgium op de been brachten.

In het prachtige kader van het Zoniënwoud en de Hippodroom van Bosvoorde leggen teams van 5 personen een marathon af in estafettevorm.
Tegelijkertijd, kunnen de teams deelnemen aan challenges in verschillende olympische disciplines die meetellen in hun eindscore van de MarathLon.

Het geheel in een gezellige typische Japans-olympische sfeer en onder de aanmoedigingen van de Belgische Olympiërs die er hun jaarlijkse assemblee houden.

Dit jaar komt er ook een run voor kinderen, de Team Belgium Kids Run, in een ludieke sfeer. Kom dus ook de kinderen aanmoedigen die misschien wel hun eerste stappen zetten op weg naar de Olympische Spelen...

Het evenement is open voor iedereen. Families en supporters zijn welkom.

Deze fundraisingsactie ten voordele van Team Belgium wordt georganiseerd door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC vzw), in samenwerking met zijn partners en het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO).

Herbeleef Run To Rio 2015

Run to Rio 2015, wat ze ervan vonden:

We hebben ervan geprofiteerd om er een goede teambuilding voor ons van te maken. Bedankt voor de uitstekende organisatie!
Jean-Marc Verbist
Banque De Groof
We hebben afgelopen zondag énorm genoten van onze Run2Rio ervaring, we hadden ons echt geen mooier begin van de zomer kunnen wensen, proficiat met de prachtige organisatie! De Olympische Spirit was zéker aanwezig!
Mike Devos
STIB-MIVB
Felicitatie naar jullie voor een geslaagd evenement, louter positieve reacties!
Pim Palmer
Hamann International Logistics
Bedankt voor de mooie organisatie vorige zondag. Hebben eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties gekregen
Ingrid Borman
Adecco
Bedankt voor de organisatie van gisteren, was dik geslaagd!
Lenaerts Stefaan
Brussels Invest & Export
Bedankt voor de fantastische dag. Onze teams hebben er erg van genoten.
Catherine Delpérée
Rossel
Wij hebben al aan heel wat vergelijkbare loopevents deelgenomen en ik wil u van harte feliciteren… Als ik kon, zou ik u onmiddellijk vragen om opnieuw zo’n evenement te organiseren voor ons, volgend jaar komen we zonder probleem terug
Gerard Delwiche
Loterie Nationale – Nationale Loterij
Gefeliciteerd met jullie prestatie!
Evelyn Devree
BNP Paribas Fortis
Vlekkeloze organisatie, prima sfeer tussen collega’s en andere deelnemers. Kortom voor iedereen een leuke namiddag.
Remy Decq
Banque De Groof
We hebben een heel fijne dag gehad
VANDEPOPELIERE Catherine
D’ieteren
Even een mailtje om jullie en jullie teams te bedanken voor de goeie organisatie en samenwerking voor Run to Rio! Alleen maar positieve reacties van onze lopers, supporters en directie!
Katelijne Dekeyser
Attentia
Felicitaties met de organisatie. Onze grote groep deelnemers was zeer enthousiast en hoopt dat dit evenement in de toekomst nog kan plaats vinden. Good job!
Zeger Lindemans
Delhaize
Nogmaals proficiat voor de goede organisatie. We hebben een heel aangename zondag gehad in een schitterend kader.
Pascal Van Craenenbroeck
Puilaetco Dewaay Private Bankers
Bedankt voor de Run to Rio, heel mooi evenement, we hebben er erg van genoten.
Geoffroy Timmermans
Pierre Marcolini
Ik wilde jullie nog eens van harte bedanken voor de geweldige dag gisteren! Een zeer geslaagd event met een topsfeer gisteren!
Elise Eeckhout
Gouden Gids
De sfeer was opperbest en de deelnemers hebben genoten. Het bevestigt me dat sportevenementen top zijn om aan loyalty en klantenbinding te doen. Dus wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Kristin Hannon
UBA
Een initiatief van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité in samenwerking met het Verbond van Belgische Ondernemingen.

Meer dan 246 teams hebben zich reeds ingeschreven.


Werknemers zonder mandaat kunnen zich niet inschrijven, enkel een verantwoordelijke van het bedrijf. Indien u zich graag wil inschrijven, maar niet het mandaat hebt, kan u deze info doorsturen naar een verantwoordelijke van uw bedrijf.

JA, ik heb een mandaat om mijn bedrijf/organisatie te engageren,
en ik teken in voor het Run To Tokyo-evenement.
Ik bestel
team(s) – aan €2020 per team van 5 deelnemers.

Indien u meer dan 9 teams wilt inschrijven kan u terecht op het volgende formulier of stuur een mail naar n.cols@olympic.be (tel: 0499 36 35 93 / 0477 82 50 46). Wij nemen dan zelf contact met u op."