5 redenen om deel te nemen

1. STEUN DE ATLETEN VAN TEAM BELGIUM


Olympische medailles worden gewonnen of verloren door details. De atleten van Team Belgium gaan de concurrentie aan met de internationale top, waar financiële middelen voor topsport vaak een veelvoud zijn van de budgetten in België. De gemeenschappen en de Nationale Loterij maken weliswaar aanzienlijke bedragen vrij voor de topsport in ons land, maar winnen op het hoogste niveau kan je enkel als team waarbij alle actoren een onmisbare bijdrage leveren.

Met de bijkomende financiële steun vanuit de privésector doet het BOIC er alles aan om onze atleten in de best mogelijke omstandigheden naar multidisciplinaire competities te sturen (Olympische Spelen, Jeugd Olympische Spelen, Europese Spelen … - voor meer info klik hier). De opbrengsten van acties zoals de Team Belgium Run to Tokyo gaan heel concreet naar de organisatie van multidisciplinaire trainingsstages, het steunen van ploegsporten en samengestelde teams, de organisatie en logistiek voor de delegaties, de medische begeleiding van atleten, coaching, ...

2. EEN UNIEKE TEAMBUILDING


Per team lopen 5 collega’s samen een marathon. De 5 afstanden zijn voorzien zodat zowel de debutant als de gevorderde loper kan deelnemen. Daarnaast zorgen ludieke challenges met atleten voor een onvergetelijk moment. Andere collega’s zijn welkom op de site, om als supporter te genieten van de gezellige Japans-olympische sfeer.

Twijfel geen seconde, Team Belgium Run to Tokyo is een evenement waar lang over zal gesproken worden: in uw bedrijf en onderling met uw professionele relaties.

3. ACTIEF EN GEZOND ONDERNEMERSCHAP


Door aan sport te doen, blijf je gezond. Een bedrijf dat lichaamsbeweging promoot bij zijn medewerkers vindt welzijn op het werk belangrijk en voert een respectvol personeelsbeleid. Bovendien geeft het slagen van een uitdaging als deze iedere werknemer persoonlijke voldoening.

4. DEELNEMEN AAN EEN UNIEKE EN BUITENGEWONE ERVARING


Alle olympische atleten worden door Team Belgium uitgenodigd om op het evenement aanwezig te zijn. Velen onder hen nemen zelf deel aan de activiteiten. Een unieke kans om het op te nemen tegen een olympische atleet.

nemers en hun supporters.

Dit alles wordt georganiseerd in het prachtig kader van het Zoniënwoud, de ‘groene long van Brussel’, en de volledig gerenoveerde Hippodroom van Bosvoorde, die het decor vormt van een heuse ‘hospitality village’ voor alle deelnemers en hun supporters. De bezoekers zullen terecht kunnen bij een van de cateringstands die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit.

Bij het uitwerken van het evenement zal er bijzondere aandacht naar de milieu-impact gaan om er een zo groen mogelijk evenement van te maken.

5. VOOR DE FUN OF OM TE WINNEN…


De Team Belgium Run staat open voor iedereen. Het komt er niet op aan om absoluut als eerste te eindigen, maar wel om van een olympische ervaring te proeven en samen met de atleten van Team Belgium een community te vormen. De gemoedelijke sfeer en olympische waarden zoals vriendschap, fair play en respect zijn de rode draad doorheen het evenement.

Uiteraard zijn ook competitief ingestelde teams en ploegen die gewoon het beste van zichzelf willen geven meer dan welkom. Dankzij de rugnummers met elektronische chips kan je je prestaties in real time volgen. Aan het einde van de dag zal er een eindklassement worden opgesteld dat rekening houdt met de bonustijd die verdiend werd bij de challenges. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een podiumceremonie met alles erop en eraan

Run to Rio 2015, wat ze ervan vonden:

Wij hebben al aan heel wat vergelijkbare loopevents deelgenomen en ik wil u van harte feliciteren… Als ik kon, zou ik u onmiddellijk vragen om opnieuw zo’n evenement te organiseren voor ons, volgend jaar komen we zonder probleem terug
Gerard Delwiche
Loterie Nationale – Nationale Loterij
Bedankt voor de fantastische dag. Onze teams hebben er erg van genoten.
Catherine Delpérée
Rossel
Vlekkeloze organisatie, prima sfeer tussen collega’s en andere deelnemers. Kortom voor iedereen een leuke namiddag.
Remy Decq
Banque De Groof
We hebben een heel fijne dag gehad
VANDEPOPELIERE Catherine
D’ieteren
Bedankt voor de Run to Rio, heel mooi evenement, we hebben er erg van genoten.
Geoffroy Timmermans
Pierre Marcolini
De sfeer was opperbest en de deelnemers hebben genoten. Het bevestigt me dat sportevenementen top zijn om aan loyalty en klantenbinding te doen. Dus wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Kristin Hannon
UBA
Felicitaties met de organisatie. Onze grote groep deelnemers was zeer enthousiast en hoopt dat dit evenement in de toekomst nog kan plaats vinden. Good job!
Zeger Lindemans
Delhaize
Felicitatie naar jullie voor een geslaagd evenement, louter positieve reacties!
Pim Palmer
Hamann International Logistics
Nogmaals proficiat voor de goede organisatie. We hebben een heel aangename zondag gehad in een schitterend kader.
Pascal Van Craenenbroeck
Puilaetco Dewaay Private Bankers
Bedankt voor de organisatie van gisteren, was dik geslaagd!
Lenaerts Stefaan
Brussels Invest & Export
We hebben afgelopen zondag énorm genoten van onze Run2Rio ervaring, we hadden ons echt geen mooier begin van de zomer kunnen wensen, proficiat met de prachtige organisatie! De Olympische Spirit was zéker aanwezig!
Mike Devos
STIB-MIVB
Even een mailtje om jullie en jullie teams te bedanken voor de goeie organisatie en samenwerking voor Run to Rio! Alleen maar positieve reacties van onze lopers, supporters en directie!
Katelijne Dekeyser
Attentia
Bedankt voor de mooie organisatie vorige zondag. Hebben eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties gekregen
Ingrid Borman
Adecco
Gefeliciteerd met jullie prestatie!
Evelyn Devree
BNP Paribas Fortis
Ik wilde jullie nog eens van harte bedanken voor de geweldige dag gisteren! Een zeer geslaagd event met een topsfeer gisteren!
Elise Eeckhout
Gouden Gids
We hebben ervan geprofiteerd om er een goede teambuilding voor ons van te maken. Bedankt voor de uitstekende organisatie!
Jean-Marc Verbist
Banque De Groof
Een initiatief van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité in samenwerking met het Verbond van Belgische Ondernemingen.